|
|
|
|
LEADER |
01257ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp36097 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rychlík, Antonín
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení obsahu cholesterolu ve zvěřině divokých prasat
|
246 |
|
|
|a Determination of Cholesterol in Venison Wild Boar
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 88 s. (113045 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a divoké prase
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a GC/FID
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a wild boars
|
653 |
|
|
|a gas chromatography
|
653 |
|
|
|a GC/FID
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/32371
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|