Stanovení obsahu cholesterolu ve zvěřině divokých prasat

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rychlík, Antonín (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 88 s. (113045 znaků)

Cover

LEADER 01257ntm a22003377u 4500
001 zp36097
041 |a cze 
100 1 |a Rychlík, Antonín  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení obsahu cholesterolu ve zvěřině divokých prasat 
246 |a Determination of Cholesterol in Venison Wild Boar 
260 |c 2015 
300 |a 88 s. (113045 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cholesterol 
653 |a divoké prase 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a GC/FID 
653 |a cholesterol 
653 |a wild boars 
653 |a gas chromatography 
653 |a GC/FID 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32371  |y Plný text v Digitální knihovně UTB