Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stuchlíková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Heinzová, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 60 s. (66 946 znaků)

Cover

LEADER 01277ntm a22003377u 4500
001 zp36020
041 |a cze 
100 1 |a Stuchlíková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku 
246 |a Risk Management in Selected Food Business 
260 |c 2014 
300 |a 60 s. (66 946 znaků) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Technological Equipment 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a hodnocení rizik 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a riziko 
653 |a řízení rizika 
653 |a food industry 
653 |a risk 
653 |a risk assesment 
653 |a risk management 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Heinzová, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29796  |y Plný text v Digitální knihovně UTB