Stanovení vybraných analytických parametrů ve víně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zálešáková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 94 s. (119012 znaků)

Cover

LEADER 01333ntm a22003617u 4500
001 zp35951
041 |a cze 
100 1 |a Zálešáková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných analytických parametrů ve víně 
246 |a Determination of Selected Analytical Parameters in Wine 
260 |c 2014 
300 |a 94 s. (119012 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno 
653 |a antioxidanty 
653 |a fenolické látky 
653 |a biogenní aminy 
653 |a skladování vína 
653 |a Wine 
653 |a antioxidants 
653 |a phenolic compounds 
653 |a biogenic amines 
653 |a storage of wine 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29756  |y Plný text v Digitální knihovně UTB