|
|
|
|
LEADER |
01333ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp35951 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zálešáková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných analytických parametrů ve víně
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Analytical Parameters in Wine
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 94 s. (119012 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Víno
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a fenolické látky
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a skladování vína
|
653 |
|
|
|a Wine
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a phenolic compounds
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a storage of wine
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29756
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|