Studium přípravy purinových sloučenin substituovaných 1-adamantylem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kočvarová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
2
6
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01571ntm a22004577u 4500
001 zp35932
041 |a cze 
100 1 |a Kočvarová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Studium přípravy purinových sloučenin substituovaných 1-adamantylem 
246 |a Study of the Preparation of Purine Derivatives Substituted with 1-Adamantyl 
260 |c 2015 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a 2 
653 |a 6 
653 |a 9-trisubstituovaný purin 
653 |a 6 
653 |a 9-disubstituovaný purin 
653 |a adamantan 
653 |a aromatická nukleofilní substituce 
653 |a alkylace 
653 |a Mitsunobův coupling 
653 |a 2 
653 |a 6 
653 |a 9- trisubstituted purine 
653 |a 6 
653 |a 9-disubstituted purine 
653 |a adamantane 
653 |a aromatic nucleophilic substitution 
653 |a alkylation 
653 |a Mitsunobu coupling 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32335  |y Plný text v Digitální knihovně UTB