Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořáková, Vlasta (Dissertant)
Other Authors: Brančová, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01462ntm a22004217u 4500
001 zp35723
041 |a cze 
100 1 |a Dvořáková, Vlasta  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich 
246 |a The Assessment of Optimal Conditions for Leavened Dough Production and Products Made from It 
260 |c 2014 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kynuté těsto 
653 |a droždí 
653 |a hladká mouka 
653 |a tažný margarín 
653 |a cukr moučka 
653 |a vejce 
653 |a kvásek 
653 |a leavened dough 
653 |a plunder dough 
653 |a yeast 
653 |a plain flour 
653 |a margarine 
653 |a icing sugar 
653 |a eggs 
653 |a leavening 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brančová, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29594  |y Plný text v Digitální knihovně UTB