|
|
|
|
LEADER |
01462ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp35723 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dvořáková, Vlasta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
|
246 |
|
|
|a The Assessment of Optimal Conditions for Leavened Dough Production and Products Made from It
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 72 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kynuté těsto
|
653 |
|
|
|a droždí
|
653 |
|
|
|a hladká mouka
|
653 |
|
|
|a tažný margarín
|
653 |
|
|
|a cukr moučka
|
653 |
|
|
|a vejce
|
653 |
|
|
|a kvásek
|
653 |
|
|
|a leavened dough
|
653 |
|
|
|a plunder dough
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a plain flour
|
653 |
|
|
|a margarine
|
653 |
|
|
|a icing sugar
|
653 |
|
|
|a eggs
|
653 |
|
|
|a leavening
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Brančová, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29594
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|