|
|
|
|
LEADER |
01588ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp35511 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondříšková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku síťovadla a technologických podmínek při síťování na vlastnosti kolagenních filmů
|
246 |
|
|
|a Influence of Addition of a Cross-linker and Technological Conditions of Cross-linking on Collagen Film Properties
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 107 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
653 |
|
|
|a síťování bílkovin
|
653 |
|
|
|a kolagen
|
653 |
|
|
|a chitosan
|
653 |
|
|
|a glutaraldehyd
|
653 |
|
|
|a teplota smrštění
|
653 |
|
|
|a bobtnání
|
653 |
|
|
|a FTIR
|
653 |
|
|
|a protein cross-linking
|
653 |
|
|
|a collagen
|
653 |
|
|
|a chitosan
|
653 |
|
|
|a glutaraldehyde
|
653 |
|
|
|a shrinkage temperature
|
653 |
|
|
|a swelling
|
653 |
|
|
|a FTIR
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29457
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|