|
|
|
|
LEADER |
01478ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp35453 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ševčíková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti
|
246 |
|
|
|a Risk Analysis and Management in the Selected Company
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Equipment
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a analýza rizik
|
653 |
|
|
|a řízení rizik
|
653 |
|
|
|a riziko
|
653 |
|
|
|a nebezpečí
|
653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
653 |
|
|
|a BRC
|
653 |
|
|
|a IFS
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a risk analysis
|
653 |
|
|
|a risk management
|
653 |
|
|
|a risk
|
653 |
|
|
|a s
|
653 |
|
|
|a danger
|
653 |
|
|
|a s
|
653 |
|
|
|a the food industry
|
653 |
|
|
|a BRC
|
653 |
|
|
|a IFS
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Heinzová, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29417
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|