Stabilitní studie hydrogelů s obsahem syrovátkových bílkovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holčapková, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Kolářová Rašková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01369ntm a22003617u 4500
001 zp35419
041 |a cze 
100 1 |a Holčapková, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Stabilitní studie hydrogelů s obsahem syrovátkových bílkovin 
246 |a Stability Study of Whey Protein Hydrogels 
260 |c 2014 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hydrogel 
653 |a syrovátkové bílkoviny 
653 |a stabilitní studie 
653 |a zátěžové testy 
653 |a viskozita 
653 |a hydrogel 
653 |a whey proteins 
653 |a stability study 
653 |a stress tests 
653 |a viscosity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kolářová Rašková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29388  |y Plný text v Digitální knihovně UTB