Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škrobák, Filip (Dissertant)
Other Authors: Halabalová, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 75 s. (86 207 znaků)

Cover

LEADER 01332ntm a22003617u 4500
001 zp35408
041 |a cze 
100 1 |a Škrobák, Filip  |4 dis 
245 1 0 |a Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou 
246 |a Isolation and Identifiaction of Milk Proteins by Chromatograhy 
260 |c 2014 
300 |a 75 s. (86 207 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mléko 
653 |a Proteiny 
653 |a Izolace 
653 |a Chromatografie 
653 |a Hmotnostní spektrometrie 
653 |a Milk 
653 |a Proteins 
653 |a Isolations 
653 |a Chromatography 
653 |a Mass spectrometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Halabalová, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29377  |y Plný text v Digitální knihovně UTB