|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp35173 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Czyžová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv klíčení a vaření na antioxidační aktivitu čočky
|
| 246 |
|
|
|a The Effect of Germination and Cooking on the Antioxidant Activity of Lenses
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 66 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a čočka
|
| 653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
| 653 |
|
|
|a flavonoidy
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
| 653 |
|
|
|a vaření
|
| 653 |
|
|
|a klíčení
|
| 653 |
|
|
|a lentils
|
| 653 |
|
|
|a polyphenolic compounds
|
| 653 |
|
|
|a flavonoids
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
| 653 |
|
|
|a cooking
|
| 653 |
|
|
|a germination
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/32229
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|