|
|
|
|
LEADER |
01276ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp3504 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kozubíková, Kamila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt inovace želatinových výrobků ve firmě Nestlé Česko, výrobní závod Sfinx Holešov
|
246 |
|
|
|a The inovation project of jelly products for the company Nestlé Česko s.r.o., factory Sfinx Holešov
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 87 s., 7 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podniková ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Enterprise Economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a inovace
|
653 |
|
|
|a inovační projekt
|
653 |
|
|
|a želé
|
653 |
|
|
|a an inovation
|
653 |
|
|
|a the inovation project
|
653 |
|
|
|a jelly
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Krchová, Hana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1179
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|