|
|
|
|
LEADER |
01323ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp35014 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kavečková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biologická rozložitelnost obalových materiálů na bázi termoplastifikovaného škrobu
|
246 |
|
|
|a Biodegradation of the Packing Materials on the Base of the Termoplastic Starch
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 85 s. (107 834 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a termoplastifikovaný škrob
|
653 |
|
|
|a jíl
|
653 |
|
|
|a celulóza
|
653 |
|
|
|a biodegradace
|
653 |
|
|
|a thermoplastic starch
|
653 |
|
|
|a clay
|
653 |
|
|
|a cellulose
|
653 |
|
|
|a biodegradation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Julinová, Markéta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29138
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|