|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp34931 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Patová, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
|
246 |
|
|
|a Nutritive and Economic Assessment of Dishes from Representative Restaurant
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 67 s., 8 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a nutriční a ekonomické hodnocení
|
653 |
|
|
|a zvěřina
|
653 |
|
|
|a hovězí
|
653 |
|
|
|a vepřové a drůbeží maso
|
653 |
|
|
|a nutrition and economic stats
|
653 |
|
|
|a venison
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a pork and chicken maet
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39504
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|