|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp34931 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Patová, Andrea
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
|
| 246 |
|
|
|a Nutritive and Economic Assessment of Dishes from Representative Restaurant
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 67 s., 8 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a nutriční a ekonomické hodnocení
|
| 653 |
|
|
|a zvěřina
|
| 653 |
|
|
|a hovězí
|
| 653 |
|
|
|a vepřové a drůbeží maso
|
| 653 |
|
|
|a nutrition and economic stats
|
| 653 |
|
|
|a venison
|
| 653 |
|
|
|a beef
|
| 653 |
|
|
|a pork and chicken maet
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39504
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|