Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Patová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 67 s., 8 s. příloh

Cover

LEADER 01326ntm a22003377u 4500
001 zp34931
041 |a cze 
100 1 |a Patová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení 
246 |a Nutritive and Economic Assessment of Dishes from Representative Restaurant 
260 |c 2017 
300 |a 67 s., 8 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a nutriční a ekonomické hodnocení 
653 |a zvěřina 
653 |a hovězí 
653 |a vepřové a drůbeží maso 
653 |a nutrition and economic stats 
653 |a venison 
653 |a beef 
653 |a pork and chicken maet 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39504  |y Plný text v Digitální knihovně UTB