Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zamcová, Irena (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01414ntm a22003857u 4500
001 zp34522
041 |a cze 
100 1 |a Zamcová, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce 
246 |a The Effect of Germination and Cooking on Digestibility and Fibre Content in Lentils 
260 |c 2014 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čočka 
653 |a stravitelnost 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a klíčení 
653 |a vaření 
653 |a lentil 
653 |a digestibility 
653 |a crude fibre 
653 |a neutral-detergent fibre 
653 |a sprouting 
653 |a cooking 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28792  |y Plný text v Digitální knihovně UTB