|
|
|
|
LEADER |
01414ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp34522 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zamcová, Irena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce
|
246 |
|
|
|a The Effect of Germination and Cooking on Digestibility and Fibre Content in Lentils
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čočka
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a hrubá vláknina
|
653 |
|
|
|a neutrálně-detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a klíčení
|
653 |
|
|
|a vaření
|
653 |
|
|
|a lentil
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
653 |
|
|
|a crude fibre
|
653 |
|
|
|a neutral-detergent fibre
|
653 |
|
|
|a sprouting
|
653 |
|
|
|a cooking
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28792
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|