|
|
|
|
LEADER |
01535ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp34280 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rybenský, Michal
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
|
246 |
|
|
|a Effect of External Factors on Decarboxylase Activity of Lactobacillus curvatus in vitro and in Milk
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 88 s. (103 222 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus curvatus
|
653 |
|
|
|a dekarboxylázová aktivita
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a danzylchlorid
|
653 |
|
|
|a tyramin
|
653 |
|
|
|a spermin
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus curvatus
|
653 |
|
|
|a decarboxylase activity
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a dansylchloride
|
653 |
|
|
|a tyramine
|
653 |
|
|
|a spermine
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28608
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|