|
|
|
|
LEADER |
01445ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp34279 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Psotová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
|
246 |
|
|
|a Effect of Milk Proteins Addition on Rheological Properties of Gluten-Free Flour Suspension and Dough
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bezlepkové mouky
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
653 |
|
|
|a dynamická
|
653 |
|
|
|a oscilační
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a gluten-free flours
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
653 |
|
|
|a dynamic
|
653 |
|
|
|a oscillatory
|
653 |
|
|
|a rheology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28607
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|