Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Psotová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01445ntm a22003857u 4500
001 zp34279
041 |a cze 
100 1 |a Psotová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta 
246 |a Effect of Milk Proteins Addition on Rheological Properties of Gluten-Free Flour Suspension and Dough 
260 |c 2014 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové mouky 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a kaseinát sodný 
653 |a dynamická 
653 |a oscilační 
653 |a reologie 
653 |a gluten-free flours 
653 |a wheat flour 
653 |a sodium caseinate 
653 |a dynamic 
653 |a oscillatory 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28607  |y Plný text v Digitální knihovně UTB