|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp34279 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Psotová, Adéla
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Milk Proteins Addition on Rheological Properties of Gluten-Free Flour Suspension and Dough
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 87 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a bezlepkové mouky
|
| 653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
| 653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
| 653 |
|
|
|a dynamická
|
| 653 |
|
|
|a oscilační
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a gluten-free flours
|
| 653 |
|
|
|a wheat flour
|
| 653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
| 653 |
|
|
|a dynamic
|
| 653 |
|
|
|a oscillatory
|
| 653 |
|
|
|a rheology
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28607
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|