Výzkum adheze a koheze a jejich vlivu na vlastnosti sendvičových struktur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holčík, Ján (Dissertant)
Other Authors: Fojtl, Ladislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 99 s.

Cover

LEADER 01438ntm a22004217u 4500
001 zp34244
041 |a cze 
100 1 |a Holčík, Ján  |4 dis 
245 1 0 |a Výzkum adheze a koheze a jejich vlivu na vlastnosti sendvičových struktur 
246 |a Research Ofadhesion and Cohesion and their Influence on the Properties of Sandwich Structures 
260 |c 2014 
300 |a 99 s. 
500 |a Studijní obor: Výrobní inženýrství 
500 |a Studijní obor: Production Engineering 
500 |a Ústav: Ústav výrobního inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sendvičová štruktúra 
653 |a adhézia 
653 |a kohézia 
653 |a jadro sendviču 
653 |a poťah sendviču 
653 |a lepidlo 
653 |a adhezivo 
653 |a adherend 
653 |a Sandwichstructures 
653 |a Adhesion 
653 |a Cohesion 
653 |a Core sandwich 
653 |a Coating sandwich 
653 |a Adhesive 
653 |a Adherend 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fojtl, Ladislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28578  |y Plný text v Digitální knihovně UTB