Polymerní hydrogely jako moderní doplňky stravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurtin, Adam (Dissertant)
Other Authors: Jelínková, Lenka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01333ntm a22003857u 4500
001 zp34116
041 |a cze 
100 1 |a Kurtin, Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Polymerní hydrogely jako moderní doplňky stravy 
246 |a Polymer Hydrogels as Modern Dietary Supplements 
260 |c 2015 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hydrogel 
653 |a doplňky stravy 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a účinná látka 
653 |a HPLC 
653 |a DPPH 
653 |a hydrogel 
653 |a dietary supplements 
653 |a antioxidant activity 
653 |a active substance 
653 |a HPLC 
653 |a DPPH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Jelínková, Lenka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31149  |y Plný text v Digitální knihovně UTB