Optimalizace extrakčního postupu pro stanovení antioxidační aktivity luštěnin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kopřivová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 69, přílohy 3 s.

Cover

LEADER 01447ntm a22004097u 4500
001 zp34101
041 |a cze 
100 1 |a Kopřivová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace extrakčního postupu pro stanovení antioxidační aktivity luštěnin 
246 |a Optimization of the Extraction Procedure for the Determination of Antioxidant Activity of Legumes 
260 |c 2014 
300 |a 69, přílohy 3 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a metanol 
653 |a etanol 
653 |a aceton 
653 |a legumes 
653 |a antioxidant activity 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a methanol 
653 |a ethanol 
653 |a acetone 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28460  |y Plný text v Digitální knihovně UTB