|
|
|
|
LEADER |
01447ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp34101 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kopřivová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace extrakčního postupu pro stanovení antioxidační aktivity luštěnin
|
246 |
|
|
|a Optimization of the Extraction Procedure for the Determination of Antioxidant Activity of Legumes
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 69, přílohy 3 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a metanol
|
653 |
|
|
|a etanol
|
653 |
|
|
|a aceton
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a methanol
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
653 |
|
|
|a acetone
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28460
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|