Význam Kombuchy a její biologicky aktivní látky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubý, Radoslav (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
tea
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01259ntm a22003617u 4500
001 zp34047
041 |a cze 
100 1 |a Hrubý, Radoslav  |4 dis 
245 1 0 |a Význam Kombuchy a její biologicky aktivní látky 
246 |a Significance of Kombucha and Its Biologically Active Substances 
260 |c 2014 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kombucha 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidanty 
653 |a čaj 
653 |a aktivita 
653 |a Kombucha 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidants 
653 |a tea 
653 |a activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28427  |y Plný text v Digitální knihovně UTB