Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového kuřecího masného výrobku v průběhu tepelného opracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hloušková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01416ntm a22003377u 4500
001 zp34044
041 |a cze 
100 1 |a Hloušková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového kuřecího masného výrobku v průběhu tepelného opracování 
246 |a Effect of Phosphate Salts on the Rheological Properties of the Model Chicken Meat Product During Heat Treatment 
260 |c 2014 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a myofibrilární bílkoviny 
653 |a fosforečnany 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a gelovatění 
653 |a myofibrillar proteins 
653 |a phosphates 
653 |a viscoelastic properties 
653 |a gelation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Polášek, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28425  |y Plný text v Digitální knihovně UTB