|
|
|
|
LEADER |
01416ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp34044 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hloušková, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového kuřecího masného výrobku v průběhu tepelného opracování
|
246 |
|
|
|a Effect of Phosphate Salts on the Rheological Properties of the Model Chicken Meat Product During Heat Treatment
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 72 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a myofibrilární bílkoviny
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a viskoelastické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a gelovatění
|
653 |
|
|
|a myofibrillar proteins
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a viscoelastic properties
|
653 |
|
|
|a gelation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Polášek, Zdeněk
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28425
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|