|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp34043 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hamacková, Helena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích
|
| 246 |
|
|
|a Determination of Vitamin E in Non-Traditional Cereals and their Germ
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 83 s. (86507 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a vitamin E
|
| 653 |
|
|
|a cereálie
|
| 653 |
|
|
|a pšenice
|
| 653 |
|
|
|a rýže
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 653 |
|
|
|a vitamin E
|
| 653 |
|
|
|a cereals
|
| 653 |
|
|
|a wheat
|
| 653 |
|
|
|a rice
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28424
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|