Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hamacková, Helena (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 83 s. (86507 znaků)

Cover

LEADER 01288ntm a22003617u 4500
001 zp34043
041 |a cze 
100 1 |a Hamacková, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích 
246 |a Determination of Vitamin E in Non-Traditional Cereals and their Germ 
260 |c 2014 
300 |a 83 s. (86507 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin E 
653 |a cereálie 
653 |a pšenice 
653 |a rýže 
653 |a HPLC 
653 |a vitamin E 
653 |a cereals 
653 |a wheat 
653 |a rice 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28424  |y Plný text v Digitální knihovně UTB