Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Glawatá, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01429ntm a22003137u 4500
001 zp34041
041 |a cze 
100 1 |a Glawatá, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů 
246 |a Effect of Addition of Selected Decarboxylase Positive Starter BMK on Quality parameters of the Model Natural Cheese 
260 |c 2014 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a Lactococcus lactis subsp. cremoris 
653 |a zrání sýrů holandského typu 
653 |a biogenic amines 
653 |a Lactococcus lactis subsp. cremoris 
653 |a ripening of Dutch type cheese 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28422  |y Plný text v Digitální knihovně UTB