|
|
|
|
LEADER |
01429ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp34041 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Glawatá, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
|
246 |
|
|
|a Effect of Addition of Selected Decarboxylase Positive Starter BMK on Quality parameters of the Model Natural Cheese
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. cremoris
|
653 |
|
|
|a zrání sýrů holandského typu
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. cremoris
|
653 |
|
|
|a ripening of Dutch type cheese
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28422
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|