Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalousová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01353ntm a22003617u 4500
001 zp34022
041 |a cze 
100 1 |a Kalousová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis 
246 |a The Influence of External Factors on the Decarboxylase Activity of Bifidobacterium Animalis Subsp. Lactis 
260 |c 2014 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a výskyt v potravinách 
653 |a HPLC 
653 |a probiotika 
653 |a Bifidobacterium 
653 |a biogenic amines 
653 |a occurrence in food 
653 |a HPLC 
653 |a Probiotics 
653 |a Bifidobacterium 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28410  |y Plný text v Digitální knihovně UTB