|
|
|
|
LEADER |
01353ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp34022 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kalousová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
|
246 |
|
|
|a The Influence of External Factors on the Decarboxylase Activity of Bifidobacterium Animalis Subsp. Lactis
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 85 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a výskyt v potravinách
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a probiotika
|
653 |
|
|
|a Bifidobacterium
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a occurrence in food
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Probiotics
|
653 |
|
|
|a Bifidobacterium
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28410
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|