Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomšů, Irena (Dissertant)
Other Authors: Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 100 s.

Cover

LEADER 01352ntm a22003497u 4500
001 zp33933
041 |a cze 
100 1 |a Tomšů, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch 
246 |a New Product Introduction Project in Culinary Tourism 
260 |c 2014 
300 |a 100 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Enterprise Economics - Tourism Economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Cestovní ruch 
653 |a kulinářský cestovní ruch 
653 |a zájezd 
653 |a cestovní kancelář 
653 |a Tourism 
653 |a Culinary Tourism 
653 |a Tour 
653 |a Travel Agency 
653 |a Marketing Research 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28339  |y Plný text v Digitální knihovně UTB