Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novozámská, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Semotamová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01340ntm a22003857u 4500
001 zp33911
041 |a eng 
100 1 |a Novozámská, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Postoje manažerů k moderním trendům ve stravování 
246 |a Modern Eating Habits of Managers 
260 |c 2014 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi 
500 |a Studijní obor: English for Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a zdravý životní styl 
653 |a psychologie výběru jídla 
653 |a manažeři 
653 |a strava 
653 |a plánování 
653 |a stres 
653 |a healthy lifestyle 
653 |a psychology of food choice 
653 |a managers 
653 |a diet 
653 |a scheduling 
653 |a stress 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Semotamová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28326  |y Plný text v Digitální knihovně UTB