|
|
|
|
LEADER |
01208ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp33828 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zbořilová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kontaminace syrového mléka patogenními mikroorganismy
|
246 |
|
|
|a Contamination of Raw Milk by Pathogenic Microorganisms
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a kontaminace
|
653 |
|
|
|a patogenní mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a contamition
|
653 |
|
|
|a pathogenic microorganisms
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bastlová, Zita
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28278
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|