Možnosti stanovení antinutričních látek luštěnin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špetlová, Táňa (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 66 s. (16645)

Cover

LEADER 01628ntm a22004817u 4500
001 zp33826
041 |a cze 
100 1 |a Špetlová, Táňa  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení antinutričních látek luštěnin 
246 |a Possibilities of Determination of Antinutritional Factors in Legumes 
260 |c 2014 
300 |a 66 s. (16645) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a antinutriční látky 
653 |a inhibitory trypsinu 
653 |a kyselina fytová 
653 |a taniny 
653 |a saponiny 
653 |a antivitaminy 
653 |a alkaloidy 
653 |a oligosacharidy 
653 |a lektiny 
653 |a legumes 
653 |a anti-nutritional factors 
653 |a trypsin inhibitors 
653 |a phyto acid 
653 |a tannins 
653 |a saponins 
653 |a antivitamins 
653 |a alkaloids 
653 |a oligosaccharides 
653 |a lectins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28277  |y Plný text v Digitální knihovně UTB