|
|
|
|
LEADER |
01628ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp33826 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Špetlová, Táňa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti stanovení antinutričních látek luštěnin
|
246 |
|
|
|a Possibilities of Determination of Antinutritional Factors in Legumes
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 66 s. (16645)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a antinutriční látky
|
653 |
|
|
|a inhibitory trypsinu
|
653 |
|
|
|a kyselina fytová
|
653 |
|
|
|a taniny
|
653 |
|
|
|a saponiny
|
653 |
|
|
|a antivitaminy
|
653 |
|
|
|a alkaloidy
|
653 |
|
|
|a oligosacharidy
|
653 |
|
|
|a lektiny
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a anti-nutritional factors
|
653 |
|
|
|a trypsin inhibitors
|
653 |
|
|
|a phyto acid
|
653 |
|
|
|a tannins
|
653 |
|
|
|a saponins
|
653 |
|
|
|a antivitamins
|
653 |
|
|
|a alkaloids
|
653 |
|
|
|a oligosaccharides
|
653 |
|
|
|a lectins
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28277
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|