Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Horáková, Šárka (Dissertant)
Other Authors Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp33794
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka 
246 |a Allergies and Intolerance for the Components of Milk and the Design of their Compesation in Human Nutrition 
260 |c 2015 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Alerie 
653 |a intolerance 
653 |a mléko 
653 |a mléčné výrobky 
653 |a Allergy 
653 |a intolerances 
653 |a milk 
653 |a milk products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31130  |y Plný text v Digitální knihovně UTB