|
|
|
|
LEADER |
01330ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp33791 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mazalová, Sandra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu
|
246 |
|
|
|a Organic Food from Milk and Their Significance for the Good Life
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 39 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mléko
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a značení
|
653 |
|
|
|a kontrola
|
653 |
|
|
|a Milk
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a bio-foodstuffs
|
653 |
|
|
|a designation
|
653 |
|
|
|a control
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28251
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|