Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mazalová, Sandra (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01330ntm a22003617u 4500
001 zp33791
041 |a cze 
100 1 |a Mazalová, Sandra  |4 dis 
245 1 0 |a Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu 
246 |a Organic Food from Milk and Their Significance for the Good Life 
260 |c 2014 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mléko 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a biopotraviny 
653 |a značení 
653 |a kontrola 
653 |a Milk 
653 |a organic farming 
653 |a bio-foodstuffs 
653 |a designation 
653 |a control 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28251  |y Plný text v Digitální knihovně UTB