Sacharolytické enzymové aktivity xanthan degradující bakterie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křemenová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Koutný, Marek (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01298ntm a22003857u 4500
001 zp33771
041 |a cze 
100 1 |a Křemenová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Sacharolytické enzymové aktivity xanthan degradující bakterie 
246 |a Saccharolytic Enzyme Activities of the Xanthan Degrading Bacterium 
260 |c 2014 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a xanthan 
653 |a rafinóza 
653 |a degradace 
653 |a bakterie 
653 |a enzym 
653 |a polysacharid 
653 |a xanthan gum 
653 |a raffinose 
653 |a degradation 
653 |a bacteria 
653 |a enzyme 
653 |a polysaccharide 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Koutný, Marek  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28239  |y Plný text v Digitální knihovně UTB