|
|
|
|
LEADER |
01428ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp33770 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krčová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Naplněnost spotřebního koše při stravování dětí školního věku
|
246 |
|
|
|a The Capacity of the Consumption Basket in the Diet of School-age Children
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Školní stravování
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a potravinové komodity
|
653 |
|
|
|a nutriční a energetické hodnoty
|
653 |
|
|
|a výživa dětí školního věku
|
653 |
|
|
|a Meal plan for schools
|
653 |
|
|
|a consumption basket
|
653 |
|
|
|a food commodities
|
653 |
|
|
|a nutritional and energetic values
|
653 |
|
|
|a school-age children diet
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28238
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|