Studium vlastností sacharolytické bakterie Verrucomicrobium sp. GD

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurečková, Sylvie (Dissertant)
Other Authors: Růžička, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 72 s. (85 288 znaků)

Cover

LEADER 01215ntm a22003377u 4500
001 zp33766
041 |a cze 
100 1 |a Jurečková, Sylvie  |4 dis 
245 1 0 |a Studium vlastností sacharolytické bakterie Verrucomicrobium sp. GD 
246 |a The Study of Saccharolytic Bacterium Verrucomicrobium sp. GD 
260 |c 2014 
300 |a 72 s. (85 288 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Verrucomicrobium 
653 |a biofilm 
653 |a gellan 
653 |a degradace 
653 |a Verrucomicrobium 
653 |a biofilm 
653 |a gellan 
653 |a degradation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Růžička, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28237  |y Plný text v Digitální knihovně UTB