Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Plšková, Mária (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01680ntm a22004337u 4500
001 zp33758
041 |a cze 
100 1 |a Mrázková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků 
246 |a The Use of Spectrometric Methods for The Determination of The Technological Properties of Meat and Meat Products 
260 |c 2014 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a spektrometrické metody 
653 |a Ramanova spektrometrie 
653 |a spektrometrie v infračervené oblasti 
653 |a fluorescenční spektrometrie 
653 |a spektrometrie ve viditelné oblasti 
653 |a spektrometry 
653 |a meat 
653 |a meat production 
653 |a spectroscopy metods 
653 |a Raman spectroscopy 
653 |a infrared spectroscopy 
653 |a flouourescence spectroscopy 
653 |a visible spectroscopy 
653 |a spectrometers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Plšková, Mária  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28232  |y Plný text v Digitální knihovně UTB