|
|
|
|
LEADER |
01680ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp33758 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mrázková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití spektrometrických metod na stanovení technologických vlastností masa a masných výrobků
|
246 |
|
|
|a The Use of Spectrometric Methods for The Determination of The Technological Properties of Meat and Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a spektrometrické metody
|
653 |
|
|
|a Ramanova spektrometrie
|
653 |
|
|
|a spektrometrie v infračervené oblasti
|
653 |
|
|
|a fluorescenční spektrometrie
|
653 |
|
|
|a spektrometrie ve viditelné oblasti
|
653 |
|
|
|a spektrometry
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a meat production
|
653 |
|
|
|a spectroscopy metods
|
653 |
|
|
|a Raman spectroscopy
|
653 |
|
|
|a infrared spectroscopy
|
653 |
|
|
|a flouourescence spectroscopy
|
653 |
|
|
|a visible spectroscopy
|
653 |
|
|
|a spectrometers
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Plšková, Mária
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28232
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|