Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Horáková, Taťána (Dissertant)
Other Authors Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description48 s. 40 894

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp33756
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Taťána  |4 dis 
245 1 0 |a Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu 
246 |a Physical and Chemical Properties another Types of Honey 
260 |c 2014 
300 |a 48 s. 40 894 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a med 
653 |a index lomu 
653 |a viskozita 
653 |a konduktivita 
653 |a titrační kyselost 
653 |a aktivní kyselost 
653 |a honey 
653 |a refractometry index 
653 |a free acidity 
653 |a total acidity 
653 |a viskosity 
653 |a conductivity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28231  |y Plný text v Digitální knihovně UTB