|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp33695 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Lukšíčková, Lada
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analytické metody stanovení a zastoupení těžkých kovů ve zvěřině
|
| 246 |
|
|
|a Analytical Methods for Determination and Representation of Heavy Metals in Venison
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 49 s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a těžké kovy
|
| 653 |
|
|
|a zvěřina
|
| 653 |
|
|
|a atomová absorpční spektrometrie
|
| 653 |
|
|
|a atomová emisní spektrometrie
|
| 653 |
|
|
|a hmotnostní spektrometrie
|
| 653 |
|
|
|a heavy metals
|
| 653 |
|
|
|a venison
|
| 653 |
|
|
|a Atomic absorption spectrometry
|
| 653 |
|
|
|a Atomic emission spectrometry
|
| 653 |
|
|
|a Mass spectrometry
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28195
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|