|
|
|
|
LEADER |
01593ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp33673 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zemčíková, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt na zlepšení péče o zákazníka firmy Zdravé stravování s.r.o.
|
246 |
|
|
|a The Project to Improve Customer Care of the Company Zdravé stravování s.r.o.
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 127 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zákazník
|
653 |
|
|
|a typologie zákazníků
|
653 |
|
|
|a Customer Relationship Management
|
653 |
|
|
|a hodnota pro zákazníka
|
653 |
|
|
|a spokojenost zákazníka
|
653 |
|
|
|a péče o zákazníka
|
653 |
|
|
|a hodnocení spokojenosti zákazníka
|
653 |
|
|
|a customer
|
653 |
|
|
|a typology of customers
|
653 |
|
|
|a Customer Relationship Management
|
653 |
|
|
|a customer value
|
653 |
|
|
|a customer satisfaction
|
653 |
|
|
|a Customer Care
|
653 |
|
|
|a evaluation of customer satisfaction
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramoliš, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28184
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|