|
|
|
|
LEADER |
01493ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp33664 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Staníková, Šárka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Plán marketingového komunikačního mixu pro restaurační zařízení pro rok 2014
|
246 |
|
|
|a Plan of Marketing Communication Mix for Restaurant for 2014
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 117 s. (144 407 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Event marketing
|
653 |
|
|
|a marketingová komunikace
|
653 |
|
|
|a marketing služeb
|
653 |
|
|
|a PEST analýza
|
653 |
|
|
|a reklama
|
653 |
|
|
|a restaurace
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a Event marketing
|
653 |
|
|
|a marketing communication
|
653 |
|
|
|a services marketing
|
653 |
|
|
|a PEST analysis
|
653 |
|
|
|a advertising
|
653 |
|
|
|a restaurant
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaněk, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28175
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|