|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp33629 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Surmová, Heda
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Cyklodextriny a jejich aplikace v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Cyclodextrins and Their Applications in Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 43 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cyklodextrin
|
653 |
|
|
|a modifikovaný cyklodextrin
|
653 |
|
|
|a supramolekulární chemie
|
653 |
|
|
|a komplex hostitel-host
|
653 |
|
|
|a cyclodextrin
|
653 |
|
|
|a modified cyclodextrin
|
653 |
|
|
|a supramolecular chemistry
|
653 |
|
|
|a host-guest chemistry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28149
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|