Cyklodextriny a jejich aplikace v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Surmová, Heda (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 43 s

Cover

LEADER 01274ntm a22003377u 4500
001 zp33629
041 |a cze 
100 1 |a Surmová, Heda  |4 dis 
245 1 0 |a Cyklodextriny a jejich aplikace v potravinářství 
246 |a Cyclodextrins and Their Applications in Food Industry 
260 |c 2014 
300 |a 43 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cyklodextrin 
653 |a modifikovaný cyklodextrin 
653 |a supramolekulární chemie 
653 |a komplex hostitel-host 
653 |a cyclodextrin 
653 |a modified cyclodextrin 
653 |a supramolecular chemistry 
653 |a host-guest chemistry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28149  |y Plný text v Digitální knihovně UTB