|
|
|
|
LEADER |
01417ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp33589 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zatloukal, Filip
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití vysokoúčinné kapalinové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií v analýze potravin
|
246 |
|
|
|a Applications of High Pressure Liquid Chromatography-Mass Spectrometry in Food Analysis
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 62 s. (98 038 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vysokoúčinná kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a hmotnostní spektrometrie
|
653 |
|
|
|a analýza potravin
|
653 |
|
|
|a analytická chemie
|
653 |
|
|
|a high performance liquid chromatography
|
653 |
|
|
|a mass spectrometry
|
653 |
|
|
|a food analysis
|
653 |
|
|
|a analytical chemistry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31115
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|