Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Benda, Daniel (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
BDP
Physical Description: 79 s

Cover

LEADER 01458ntm a22003977u 4500
001 zp33584
041 |a cze 
100 1 |a Benda, Daniel  |4 dis 
245 1 0 |a Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace 
246 |a Innovation of the Food Rations for the Czech Army and Crisis Situations 
260 |c 2015 
300 |a 79 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bojové dávky potravin 
653 |a BDP 
653 |a bojové dávky pro tropické oblasti 
653 |a BDP T 
653 |a energetická a nutriční hodnota 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a Combat rations 
653 |a BDP 
653 |a combat rations for tropical regions 
653 |a BDP-T 
653 |a the energy value of foods 
653 |a nutritive facts 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31114  |y Plný text v Digitální knihovně UTB