|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp33581 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ficová, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti výroby speciálních sladů určených pro výrobu speciálních piv
|
| 246 |
|
|
|a Ways of Manufacturing Speciality Malts for Production of Special Beers
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 90 s. (17 326), přílohy 17 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a druhy sladů
|
| 653 |
|
|
|a druhy piv
|
| 653 |
|
|
|a speciální slad
|
| 653 |
|
|
|a výroba sladu
|
| 653 |
|
|
|a výroba piva
|
| 653 |
|
|
|a malt
|
| 653 |
|
|
|a beer
|
| 653 |
|
|
|a specialty malt
|
| 653 |
|
|
|a malt production
|
| 653 |
|
|
|a brewing
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28134
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|