Možnosti výroby speciálních sladů určených pro výrobu speciálních piv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ficová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 90 s. (17 326), přílohy 17 s.

Cover

LEADER 01351ntm a22003617u 4500
001 zp33581
041 |a cze 
100 1 |a Ficová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti výroby speciálních sladů určených pro výrobu speciálních piv 
246 |a Ways of Manufacturing Speciality Malts for Production of Special Beers 
260 |c 2014 
300 |a 90 s. (17 326), přílohy 17 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a druhy sladů 
653 |a druhy piv 
653 |a speciální slad 
653 |a výroba sladu 
653 |a výroba piva 
653 |a malt 
653 |a beer 
653 |a specialty malt 
653 |a malt production 
653 |a brewing 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28134  |y Plný text v Digitální knihovně UTB