|
|
|
|
LEADER |
01411ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp31704 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pajonk, Lukáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin
|
246 |
|
|
|a An Analysis of the Chosen Properties of Selected Foodstuffs Using Dielectric Spectroscopy<br>
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 45 s. (43 289 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Bezpečnostní technologie, systémy a management
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Security Technologies, Systems and Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav bezpečnostního inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Dielektrická spektroskopie
|
653 |
|
|
|a relativní permitivita
|
653 |
|
|
|a disipační faktor
|
653 |
|
|
|a jedlé oleje
|
653 |
|
|
|a Dielectric spectroscopy
|
653 |
|
|
|a dielectric constant
|
653 |
|
|
|a dissipation factor
|
653 |
|
|
|a edible oils
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Navrátil, Milan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24893
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|