LEADER 01811ntm a22004817u 4500
001 zp31555
041 |a cze 
100 1 |a Martincová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Interakce směsi anionických tenzidů se želatinou 
246 |a Interactions of Mixtures of Anionic Surfactants with Gelatin 
260 |c 2013 
300 |a 74 s. (76 524) 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina 
653 |a tenzidy 
653 |a N-lauroyl sarkosinát sodný 
653 |a Dodecyl sulfát sodný 
653 |a konduktometrická titrace 
653 |a potenciometrická titrace 
653 |a povrchové napětí 
653 |a micely 
653 |a kritická micelární koncentrace 
653 |a kritická agregační koncentrace 
653 |a gelatin 
653 |a surfactants 
653 |a sodium N-lauroyl sarcosinate 
653 |a Sodium dodecyl sulfate 
653 |a conducometric titration 
653 |a potentiometric titration 
653 |a surface tension 
653 |a micelles 
653 |a critical micellar concentration 
653 |a critical agregation concentration 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Krejčí, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24117  |y Plný text v Digitální knihovně UTB