Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Karasová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Tremlová, Bohuslava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01397ntm a22003857u 4500
001 zp31362
041 |a cze 
100 1 |a Karasová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií 
246 |a Determination of Crude Fiber in Whole Baked with Addition of Selected Cereals 
260 |c 2013 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a celozrnná mouka 
653 |a celozrnné pečivo 
653 |a pohanka 
653 |a kroupy 
653 |a oves 
653 |a crude fiber 
653 |a wholemeal flour 
653 |a whole baked 
653 |a buckwheat 
653 |a barley 
653 |a oats 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tremlová, Bohuslava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23915  |y Plný text v Digitální knihovně UTB