|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp31001 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dokoupil, Ivan
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu
|
| 246 |
|
|
|a Safety Analysis of Animal Origin Food
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 68 s. (95 600 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Equipment
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Potraviny živočišného původu
|
| 653 |
|
|
|a označování potravin
|
| 653 |
|
|
|a systém včasného varování RASSF
|
| 653 |
|
|
|a Traceabilita
|
| 653 |
|
|
|a analýza rizik
|
| 653 |
|
|
|a animal food
|
| 653 |
|
|
|a food labelling
|
| 653 |
|
|
|a Rapid Alert System for Food and Feed
|
| 653 |
|
|
|a RASSF
|
| 653 |
|
|
|a traceability
|
| 653 |
|
|
|a risk analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25148
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|