|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30907 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Šolcová, Iveta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
|
| 246 |
|
|
|a Sensoric Properties of Different Types of Coffee Used In the Czech Republic
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 83 s. (91 812 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a káva
|
| 653 |
|
|
|a stanovení nutričních hodnot a vlhkosti
|
| 653 |
|
|
|a senzorické hodnocení jednotlivých druhů káv
|
| 653 |
|
|
|a coffee
|
| 653 |
|
|
|a determine nutritional values and humidity
|
| 653 |
|
|
|a sensory evaluation individual species of coffees
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23949
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|