Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šolcová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 83 s. (91 812 znaků).

Cover

LEADER 01370ntm a22003137u 4500
001 zp30907
041 |a cze 
100 1 |a Šolcová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice 
246 |a Sensoric Properties of Different Types of Coffee Used In the Czech Republic 
260 |c 2013 
300 |a 83 s. (91 812 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a stanovení nutričních hodnot a vlhkosti 
653 |a senzorické hodnocení jednotlivých druhů káv 
653 |a coffee 
653 |a determine nutritional values and humidity 
653 |a sensory evaluation individual species of coffees 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23949  |y Plný text v Digitální knihovně UTB