|
|
|
|
LEADER |
01322ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30902 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Píšťková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Základní chemické charakteristiky vybraných druhů fazolí
|
246 |
|
|
|a Basic Chemical Characteristic of Chosen Bean Samples
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 75 s. (89 023)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a fazole
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a fosfor
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a beans
|
653 |
|
|
|a crude protein
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a phosphorus
|
653 |
|
|
|a fat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23556
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|