Základní chemické charakteristiky vybraných druhů fazolí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Píšťková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 75 s. (89 023)

Cover

LEADER 01322ntm a22003857u 4500
001 zp30902
041 |a cze 
100 1 |a Píšťková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Základní chemické charakteristiky vybraných druhů fazolí 
246 |a Basic Chemical Characteristic of Chosen Bean Samples 
260 |c 2013 
300 |a 75 s. (89 023) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a fazole 
653 |a bílkoviny 
653 |a škrob 
653 |a fosfor 
653 |a tuk 
653 |a legumes 
653 |a beans 
653 |a crude protein 
653 |a starch 
653 |a phosphorus 
653 |a fat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23556  |y Plný text v Digitální knihovně UTB