Chromatografické stanovení aromatických látek karagenanových přípravků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Perutková, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 95 s. (127 264 znaků)

Cover

LEADER 01463ntm a22003857u 4500
001 zp30900
041 |a cze 
100 1 |a Perutková, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Chromatografické stanovení aromatických látek karagenanových přípravků 
246 |a Chromatographic Determination of Aromatic Compounds in Carrageenan Preparations 
260 |c 2013 
300 |a 95 s. (127 264 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a karagenany 
653 |a silice 
653 |a vonné látky 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a senzorická analýza 
653 |a trojúhelníková zkouška 
653 |a carrageenans 
653 |a essential oils 
653 |a fragrances 
653 |a gas chromatography 
653 |a sensory analysis 
653 |a triangle test 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23765  |y Plný text v Digitální knihovně UTB