|
|
|
|
LEADER |
01463ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30900 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Perutková, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chromatografické stanovení aromatických látek karagenanových přípravků
|
246 |
|
|
|a Chromatographic Determination of Aromatic Compounds in Carrageenan Preparations
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 95 s. (127 264 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a karagenany
|
653 |
|
|
|a silice
|
653 |
|
|
|a vonné látky
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a trojúhelníková zkouška
|
653 |
|
|
|a carrageenans
|
653 |
|
|
|a essential oils
|
653 |
|
|
|a fragrances
|
653 |
|
|
|a gas chromatography
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a triangle test
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23765
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|