Stanovení flavonoidů v obilovinách spektrofotometricky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marešová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01264ntm a22003377u 4500
001 zp30898
041 |a cze 
100 1 |a Marešová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení flavonoidů v obilovinách spektrofotometricky 
246 |a Determination of Flavonoids in Cereals by Spectrophotometry 
260 |c 2013 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a rýže 
653 |a flavonoidy 
653 |a spektrofotometrické stanovení 
653 |a wheat 
653 |a rice 
653 |a flavonoids 
653 |a spectrophotometric determination 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23972  |y Plný text v Digitální knihovně UTB